Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Avoimet työpaikat: turvalaiteasentajia

Toimintamme laajentuessa etsimme Ratatek Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen turvalaiteasentajia (Koko Suomi).

Turvalaiteasentajan avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus rauta- tai raitioteiltä turvalaiteasentajan tehtävistä sekä voimassa olevat alan turvallisuus- ja työpätevyydet. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää sekä omaat turvallisen työskentelytavan. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset työt ammattitaitoisissa tiimeissä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Miksi Ratatekille töihin?

Ratatek Group on aktiivisesti alalla toimivien henkilöiden täysin omistama kasvuyritys. Matalan hierarkian organisaatiossamme tiedämme yrityksen vahvuuksien ja kasvun pohjautuvan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme, jotta ammattilaisemme voivat keskittyä toimenkuvaansa sekä kehittämään valitsemaansa ammatillista osaamista ja ratainfra-alaa. Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta ja etuuksiimme kuuluvat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi motivoiva bonusjärjestelmä sekä ePassi etuudet

Kiinnostuitko avoimesta työpaikasta?

Toimita meille avoin hakemuksesi tai CV:si palkkatoivomuksineen osoitteella tyohakemukset@ratatek.fi. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi hakemasi työnkuvan.

Kerromme mielellämme lisää avoimista tehtävänkuvista ja meistä yrityksenä. Voit halutessasi olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ratatek.fi.

Turvalaiteasentajan tehtävään liittyen: Sami Yliaska 040 555 7708