Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: Tietomallikoordinaattori, sähkösuunnitteluinsinööri

Vuonna 2008 perustettu Ratatek Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia sähköistyksen, rakentamisen ja kunnossapidon palveluita pääasiassa Suomen rataverkolla, toimialueenamme on myös Ruotsi. Toimintamme kattaa koko ratainfran elinkaaren ja olemme myös osa kansainvälistä Expin Groupia.

Asiakkaamme sekä yhteistyökumppanimme tuntevat meidät ratkaisukeskeisestä ja laadukkaasta palvelusta. Yhdistämme työssämme eri toimintamalleja tarjotaksemme parhaan mahdollisen osaamisen alalta. Toimintamme vahvuuksia onkin juuri osaava ja sitoutunut henkilöstö, jolla on pitkä kokemus rata- ja raitiotiesähköistyksistä sekä ratarakentamisesta. Ratatekin kautta sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan asiantuntijoiden kanssa sekä oppimaan uutta ja kehittämään omaa osaamistasi.

Tietomallikoordinaattori

Etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tietomallikoordinaattoria, jonka työnkuva koostuu rata- ja raitiohankkeiden tietomallien suunnittelusta ja kehittämisestä. Tietomallikoordinaattori koordinoi eri suunnittelijoiden, insinöörien ja urakoitsijoiden välisiä tietomalleja varmistaakseen niiden yhteensopivuuden ja toimivuuden. He varmistavat myös, että kaikki hankkeeseen liittyvät tietomallit täyttävät projektin vaatimukset ja standardit.

Odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta rakentamisen tietomallikoordinaattorin tehtävistä sekä vahvaa osaamista CAD-ohjelmistojen käytöstä. Arvostamme myös soveltuvaa koulutusta ja kokemusta mittaustyöstä. Tehtävänkuva vaatii myös sujuvaa suomen kielen taitoa kommunikoidessa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Englannin ja/tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työntekopaikka voidaan sopia valittavan henkilön tilanteen mukaan Espoossa, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Nurmijärvellä sijaitsevista toimistoistamme. Työssä on myös osittainen etätyömahdollisuus. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työn alkamisajankohta on erikseen sovittavissa.

Lisätietoja tietomallikoordinaattorin tehtävästä antaa Mikko Rekilä, puh. 050 400 7763, sähköposti etunimi.sukunimi@ratatek.fi.

Sähkösuunnitteluinsinööri

Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen sähkösuunnitteluinsinööriä, jonka työnkuva koostuu asiantuntijatehtävistä ratasähköistys- sekä raitiotiehankkeissa. Aiempaa kokemusta ratasähköistyksestä tai sen suunnittelusta ei tarvitse olla, mutta toivomme, että hakijoilta löytyy kokemusta Autocad-suunnitteluohjelmista sekä 3D-suunnittelusta. Soveltuva tutkinto on sähköinsinööri.

Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin ja/tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Hakemamme henkilö on motivoitunut kehittämään omaa ammattitaitoaan ja on aidosti kiinnostunut suunnittelusta.

Työntekopaikka voidaan sopia valittavan henkilön tilanteen mukaan Espoossa, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Nurmijärvellä sijaitsevista toimistoistamme. Työssä on myös osittainen etätyömahdollisuus. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työn alkamisajankohta on erikseen sovittavissa.

Mitä tarjoamme?

Rautateillä työskentely tarjoaa sinulle monipuolisen työn, jossa pääset vahvistamaan ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Vihreämmän energian rauta- ja raitiotieliikenne ovat kasvava trendi infra-alalla, ja työn jatkuvuus on vankalla pohjalla. Alan ammattilaisille on jatkuva tarve niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Laita työhakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi tulemaan osoitteeseen tyohakemukset@ratatek.fi 2.6.2024 mennessä. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi hakemasi työnkuvan. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.