Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Haemme Ratatek Oy:lle sähköratasuunnittelijaa, nuorempi suunnittelija (Hakuaika päättynyt)

Haluatko olla mukana suunnittelemassa tulevaisuuden sähköistä raideliikennettä? Toimintamme kasvaessa etsimme Ratatek Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen suunnitteluinsinööriä.

Rauta- ja raitioteiden sähköistyksien suunnittelu on monipuolinen ja haastava tehtävänkuva, joka sopii niin sähkö- kuin koneinsinöörin koulutustaustan omaavalle henkilölle. Hakijalta ei vaadita aiempaa kokemusta tehtävänkuvasta. Etsimme tekijää, joka on kiinnostunut jatkuvasta oppimisesta ja ammattitaitonsa kehittämisestä. Ratatekin kokenut suunnittelutiimi tarjoaa tähän hyvän työporukan, joka neuvoo ja opastaa tehtävissä sekä mahdollistaa käytännön kautta oppimisen. Alalla on hyvät työnäkymät ja kauttamme pääset osallistumaan myös kansainvälisiin projekteihin.

Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kieltä.  Ruotsin kieli sekä kokemus Autocad-suunnitteluohjelmista tai 3D-suunnittelusta katsotaan eduksi hakuvaiheessa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan (Tampere, Nurmijärvi tai Espoossa elokuussa avautuva toimipiste). Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille avoin hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteella tyohakemukset@ratatek.fi viimeistään 20.6.2021 mennessä. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi: Sähköratasuunnittelija.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä tai meistä yrityksenä suunnittelupäällikkö Kenneth Strandbergilta
Puh. 040 555 7731, etunimi.sukunimi@ratatek.fi.

Sähköratasuunnittelijan työstä voit lukea lisää Kennethin haastattelusta