Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Haemme Ratatek Servicelle ratatöihin työnjohtajaa sekä sähkö-, turvalaite- ja rata-asentajia (Haku päättynyt)

Ratatöiden ammattilainen, etsitkö vaihtelua työurallesi? Toimintamme kasvaessa haemme Ratatek Servicelle vakituiseen työsuhteeseen useampaa kokenutta alan osaajaa,  rautateiden rakentamisen ja kunnossapidon töihin. Toimenkuviin kuuluvat yksityisillä ja Väyläviraston raiteilla tapahtuvat työt. Työmaamme painottuvat pääasiassa Uudellemaalle, Kymenlaaksoon, Etelä-Karjalaan, Satakuntaan ja Pirkanmaalle. Tehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta työkohteisiimme eri alueilla. Henkilöstöresurssejamme ohjatessa pyrimme kuitenkin huomioimaan työntekijöidemme kotikunnan.

Rata-asentajan avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus rata-asentajana sekä voimassa olevat rautatiealan turvallisuus- ja työpätevyydet kuten vaihde- ja päällysrakenne. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää sekä omaat turvallisen työskentelytavan. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset rata-asentajan työt 3-4 hengen tiimeissä. Työmaat vaihtelevat, joten ajokortti on tarpeellinen. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti. Haemme kyseiseen toimenkuvaan useampaa vakituista työntekijää.

Sähköasentajan avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus rauta- tai raitioteiltä sähköasentajana sekä voimassa olevat alan turvallisuus- ja työpätevyydet. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää sekä omaat turvallisen työskentelytavan. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset sähköasentajan työt ammattitaitoisissa tiimeissä. Työmaat vaihtelevat, joten ajokortti on tarpeellinen. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti. Haemme kyseiseen toimenkuvaan useampaa vakituista työntekijää.

Turvalaiteasentajan avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus rauta- tai raitioteiltä turvalaiteasentajana sekä voimassa olevat alan turvallisuus- ja työpätevyydet. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää sekä omaat turvallisen työskentelytavan. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset työt ammattitaitoisissa tiimeissä. Työmaat vaihtelevat, joten ajokortti on tarpeellinen. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti. Haemme kyseiseen toimenkuvaan useampaa vakituista työntekijää.

Työnjohtaja avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus ratarakentamisen tai kunnossapidon työnjohdosta sekä voimassa olevat alan turvallisuus- ja työpätevyydet. Olet tottunut johtamaan työmaaprojekteja ja  työskentelemään itsenäisesti sekä tiimisssä. Omaat alalle tärkeän turvallisen työskentelytavan. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset työt ammattitaitoisissa tiimeissä. Työmaat vaihtelevat, joten ajokortti on tarpeellinen. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Miksi Ratatek Service Oy?

Ratatek Service on aktiivisesti alalla toimivien henkilöiden täysin omistama kasvuyritys. Matalan hierarkian organisaatiossamme tiedämme yrityksen vahvuuksien ja kasvun pohjautuvan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme, jotta ammattilaisemme voivat keskittyä toimenkuvaansa sekä kehittämään valitsemaansa ammatillista osaamista ja ratainfra-alaa. Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta ja etuuksiimme kuuluvat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi motivoiva bonusjärjestelmä sekä ePassi etuudet

Kiinnostuitko avoimesta työpaikasta?

Hakiessasi rata-, sähkö- tai turvalaiteasentajana työpaikkaa, toimita meille vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteella tyohakemukset@ratatek.fi viimeistään 10.11.2020 mennessä. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi hakemasi työnkuva esimerkiksi rata-asentaja.

Hakiessasi työnjohtajan paikkaa, toimita meille avoin hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteella tyohakemukset@ratatek.fi viimeistään 10.11.2020 mennessä. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi työnjohtaja..

Kerromme mielellämme lisää avoimista tehtävänkuvista ja meistä yrityksenä. Voit halutessasi olla yhteydessä Juha-Pekka Kuuttiin puhelimitse  050 558 0034 tai  sähköpostitse etunimi.sukunimi@ratatek.fi.