Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Haemme Ratatek Servicelle ratatöihin työnjohtajaa, työpäällikköä ja projektipäällikköä (Hakuaika päättynyt)

Toimintamme laajentuessa Etsimme Ratatek Service Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Länsi- tai Pohjois-Suomeen useampaa ammattilaista rautateiden päällysrakenteiden rakentamiseen ja kunnossapitoon liittyviin töihin. Toimenkuviin kuuluvat yksityisillä ja Väyläviraston raiteilla tapahtuvat työt.

Työnjohtaja avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella työkokemusta päällysrakennetöiden työnjohtotehtävistä tai usean vuoden kokemus rata-asentajan tehtävistä ja kiinnostus siirtyä työnjohtotehtäviin. Sinulla voimassa olevat alan turvallisuus- ja työpätevyydet. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti sekä tiimissä ja omaat alalle tärkeän turvallisen työskentelytavan. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset päällysrakenne työt ammattitaitoisissa tiimeissä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Työpäällikkö avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus työpäällikön tehtävistä rautateiden päällysrakenne liiketoiminnasta. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää. Tehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö työmaiden kanssa ja toiminnan kehittäminen yhdessä projektipäällikön kanssa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Projektipäällikkö avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus projektipäällikön tehtävistä rautateiden päällysrakenne liiketoiminnasta. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää. Tehtäviisi kuuluu alueesi liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Miksi Ratatek Service Oy?

Ratatek Service on aktiivisesti alalla toimivien henkilöiden täysin omistama kasvuyritys. Matalan hierarkian organisaatiossamme tiedämme yrityksen vahvuuksien ja kasvun pohjautuvan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme, jotta ammattilaisemme voivat keskittyä toimenkuvaansa sekä kehittämään valitsemaansa ammatillista osaamista ja ratainfra-alaa. Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta ja etuuksiimme kuuluvat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi motivoiva bonusjärjestelmä sekä ePassi etuudet

Kiinnostuitko avoimesta työpaikasta?

Toimita meille avoin hakemuksesi tai CV:si palkkatoivomuksineen osoitteella Juha-Pekka.Kuutti@ratatek.fi viimeistään 7.4.2021 mennessä. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi hakemasi työnkuvan

Kerromme mielellämme lisää avoimista tehtävänkuvista ja meistä yrityksenä. Voit halutessasi olla yhteydessä Juha-Pekka Kuuttiin puhelimitse  050 558 0034 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ratatek.fi.