Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Haemme sähköinsinööriä ja konetekniikan insinööriä Ratatek Oy:lle (Haku päättynyt)

Hyviä uutisia kaikille ratainfrasta ja suunnittelusta kiinnostuneille sähköinsinööreille ja koneinsinööreille. Yrityksemme kasvun myötä olemme palkkaamassa lisää osaajia yli 60 hengen ammattitaitoiseen joukkoomme. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaavien asiantuntijoidemme avulla erikoistumaan infra-alan konetekniikan insinöörin tai sähkösuunnittelijan monipuolisiin tehtäviin kotimaisissa sekä kansainvälisissä hankkeissa.

Sähköinsinöörin avoin työpaikka

Tehtävään soveltuvin tutkinto on sähköinsinööri ja olet kiinnostunut suunnittelusta. Sinulta ei edellytetä aiempaa kokemusta ratasähköistyksestä tai sen suunnittelusta. Odotamme sujuvaa suomen kieltä ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Toimenkuvaan kuuluvat asiantuntijatehtävät ratasähköistys- ja raitiotiehankkeissa. Tulevaisuudessa autamme sinua kasvamaan myös vaativampiin ratasähköistyksen suunnittelutehtäviin. Tehtävään saat tarvittavaa perehdytystä alan johtavilta toimijoilta.  Työskentely tapahtuu Nurmijärven toimipisteessämme.

Konetekniikan insinöörin avoin työpaikka

Tehtävään soveltuvin tutkinto on koneinsinööri tai muun alan insinööri. Sinulta ei edellytetä aiempaa kokemusta ratasähköistyksestä. Odotamme sujuvaa suomen kieltä ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Toimenkuvaan kuuluvat asiantuntija- ja mallintamistehtävät ratasähköistys- ja raitiotiehankkeissa. Tulevaisuudessa autamme sinua kasvamaan myös vaativampiin ratasähköistyksen mallinnus ja rakennesuunnittelun tehtäviin. Tehtävään saat tarvittavaa perehdytystä alan johtavilta suunnittelijoiltamme. Työskentely tapahtuu Nurmijärven toimipisteessämme.

Miksi Ratatek Oy ja rauta- tai raitiotiet?

Ratatek Oy on aktiivisesti alalla toimivien henkilöiden täysin omistama yhtiö.  Matalan hierarkian organisaatiossamme tiedämme yrityksen vahvuuksien ja kasvun pohjautuvan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme, jotta ammattilaisemme voivat keskittyä toimenkuvaansa sekä kehittämään valitsemaansa ammatillista osaamista ja sähköinfra-alaa.

Sähköinfra-alalla työskentely on monipuolista ja ammattitaito vahvistuu käytännön kautta vaihtelevissa projekteissa. Toimimme suurimmissa raitiotiehankkeissa asiantuntijoina, sekä olemme toimittaneet lähes 200 projektia Suomen ja Ruotsin rautateille. Projektit vaihtelevat vaihteenvaihdoista aina useamman vuoden mittaisiin uudissähköistyshankkeisiin. Vihreämmän energian rauta- ja raitioliikenne ovat kasvava trendi infra-alalla ja työnjatkuvuus on vankalla pohjalla. Alan ammattilaisille on jatkuva tarve niin suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Kiinnostuitko avoimesta työpaikasta?

Toimita avoinhakemuksesi ja CV meille palkkatoivomuksineen osoitteella tyohakemukset@ratatek.fi viimeistään 18.10.2020 mennessä.

Käytä sähköpostin aiheena joko sähköinsinööri tai konetekniikan insinööri, riippuen hakemastasi paikasta. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kenneth Strandberg, puh. 040 555 7731 tai Heino Gröhn, puh. 040 555 7732. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ratatek.fi

Haluatko tietoa uutisistamme ja avoimista työpaikoista? Seuraa meitä LinkedInissä