Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Ratatek-konsernin kesätyöpaikat 2022

Kesätyötekijöiden haku on auennut.  Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaavien asiantuntijoidemme avulla erikoistumaan ratainfra-alan monipuolisiin tehtäviin eri hankkeissa. Alla oleviin tehtäviin on haku jo auennut ja aloitus on kevät/kesä 2022. Voit myös ottaa meihin yhteyttä avoimen kesätyöhakemuksen muodossa, jos et löydä sinulle sopivaa tehtävää, ja olet kiinnostunut olemaan osa organisaatiotamme.

Työnjohto tai Projekti-insinööri harjoittelija, rautateiden turvalaitteet 

Haemme Ratatek Oy:lle AMK automaatio- ja sähköpuolen opiskelijoita kesätöihin rautateiden turvalaiteprojektiin Pirkanmaalle ja Etelä-Pohjanmaalle. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta rautateiden turvalaitteiden parissa työskentelystä. Tulet työskentelemään kokeneiden ammattilaisten kanssa osana turvalaitetiimiä ja oppimaan työnaikana perustiedot rautateiden turvalaiteprojekteista. Koulutamme valitut henkilöt tehtäviin sekä turvalliseen työskentelyyn rautateillä.

Työnkuvaasi sisältyy tiivis yhteistyö työnjohdon kanssa sekä avustaminen turvalaitteiden asennustyöhön liittyvissä tehtävissä.

Hakemallamme henkilölle luemme eduksi:

  • Aikaisempi työkokemuksen automaatioasennuksista, sähköasennuksista
  • Turvalliset työskentelytavat ja työturvallisuuskortti
  • Oma-aloitteisuus
  • sujuva suomen kieli

Työsuhde on määräaikainen, mutta oikean henkilön löytyessä olemme valmiita jatkamaan sopimusta. Meille on mahdollista sopia myös opinnäytetyön tekemisestä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.1.2022 mennessä, tyohakemukset@ratatek.fi. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi hakemasi työnkuvan.

Kerromme mielellämme lisää avoimista tehtävänkuvista ja meistä yrityksenä. Voit halutessasi olla Janne Lepistöön yhteydessä puhelimitse 040 555 7757 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ratatek.fi.

Rata-asentaja

Haemme Ratatek Service Oy:lle rata-asentajan tehtäviin kesätyöntekijöitä Itä-Suomeen (Kotka, Lappeenranta, Kouvola). Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta rautateiden päällysrakenteiden parissa työskentelystä. Tulet työskentelemään kokeneiden ammattilaisten kanssa osana päällysrakennetiimiä ja oppimaan työnaikana perustiedot rautateistä. Koulutamme valitut henkilöt tehtäviin sekä turvalliseen työskentelyyn rautateillä.

Hakemallamme henkilölle luemme eduksi:

  • Ajokortti
  • Turvalliset työskentelytavat ja työturvallisuuskortti
  • Tiimityöskentely taidot
  • Sujuva suomen kieli

Työsuhde on määräaikainen, mutta oikean henkilön löytyessä olemme valmiita jatkamaan sopimusta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2022 mennessä, tyohakemukset@ratatek.fi. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi hakemasi työnkuvan.

Kerromme mielellämme lisää avoimista tehtävänkuvista ja meistä yrityksenä. Voit halutessasi olla Juha-Pekka Kuuttiin yhteydessä puhelimitse 050 558 0034 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ratatek.fi.

Miksi Ratatek  ja rauta- tai raitiotiet?

Ratatek-konserni on aktiivisesti alalla toimivien henkilöiden täysin omistama yhtiö.  Matalan hierarkian organisaatioissamme tiedämme yrityksen vahvuuksien ja kasvun pohjautuvan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme, jotta ammattilaisemme voivat keskittyä toimenkuvaansa sekä kehittämään valitsemaansa ammatillista osaamista ja ratainfra-alaa.

Rautateillä työskentely on monipuolista ja ammattitaito vahvistuu käytännön kautta vaihtelevissa projekteissa. Vihreämmän energian rauta- ja raitioliikenne ovat kasvava trendi infra-alalla ja työnjatkuvuus on vankalla pohjalla. Alan ammattilaisille on jatkuva tarve niin suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Haluatko tietoa uutisistamme ja avoimista työpaikoista? Seuraa meitä LinkedInissä