Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Ratatek Oy

Ratatek – ratasähköistykset alansa osaajalta

Ratatek haluaa olla mukana kehittämässä puhtaampaa yhteiskuntaa tarjoamalla laajan osaamisensa pohjoismaisiin rautatie- ja raitiotiehankkeisiin.

Ratasähköistyksiin erikoistunut yhtiö on perustettu vuonna 2008, ja päätoimialuettamme ovat Suomi ja Ruotsi. Osaavalla henkilöstöllämme on pitkä kokemus sekä Suomen että Ruotsin ratasähköistyksistä. Yhdistämmekin työssämme maiden kehittyneimmät toimintamallit tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen osaamisen alalta.

Asiantuntevat palvelumme

Rautateiden ja raitioteiden ratasähköistys

Ratatek tarjoaa asiakkailleen kattavat ratasähköistyksen palvelut aina suunnittelusta toteutukseen. Kokonaistoimitusten lisäksi tarjoamme ammattitaitoamme ratajohto-, syöttöasema- ja vahvavirtajärjestelmien suunnitteluun, asennukseen ja kunnossapitoon. Aluevalaistusurakat ja jännitekatkopalvelu ovat myös osa kattavaa tarjontaamme.

Ratatyöt ja radan rakentaminen

Ratatek Service toteuttaa monipuolisia rataverkon rakennus- ja kunnossapitotöitä vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Lisätietoja: Ratatek Service Oy

Ratatek on ratasähköistyksen kokenut ammattilainen

Olemme toimittaneet avaimet käteen -periaatteella useita uudissähköistyksiä, esimerkiksi 80 rdkm:n uudissähköistyksen välille Seinäjoki–Vaasa ja 53 rdkm:n sähköistyksen välille Jyväskylä–Äänekoski. Tukholmassa olemme rakentaneet mm. Tvärbanan kaupunkiraitiotien jatko-osuuden sähköistykset välille Alvik–Solna (Solnagrenen) ja Sickla Udde – Henriksdal. Ratatek on hoitanut myös Saltsjöbanan lähiliikenneradan ratasähkön uusimisen välillä Henriksdal–Saltsjöbaden/Solsidan (n. 20 km).

Ratatekin sähkörataosaamiseen kuuluu myös laaja kokemus raitiotiehankkeista. Ratatek on ollut mukana toteuttamassa raitiotieprojekteja Tukholmassa, Göteborgissa, Helsingissä sekä Tallinnassa. Tehtäviin on sisältynyt sähköradan suunnittelu ja rakentaminen.

Referenssit kokonaisuudessaan

Asiantuntemus asiakkaidemme parhaaksi!

”Megatrendit satavat rautatieliikenteen laariin”

-VR:n toimitusjohtaja Rolf Jansson

Ajankohtaista

Ratainfran palvelumme laajenevat

Laadukkaista rautateiden sähköistyksestä tunnetun Ratatekin kokonaisvaltaiset palvelut kasvavat ratarakentamisen ja kunnossapidon puolelle. Organisaatiomme vahvistuu kokeneilla ratakunnossapidon ammattilaisilla ja pystymme kasvamaan yrityksenä haluamaamme suuntaan. Lisäksi saamme vahvan osaamisen vaihteiden asennuksiin ja...
Lue lisää

Ratatek 12 v. ratasähköistyksiä

Ratatek täytti juuri toukokuun alussa 12 vuotta. Näinä vuosina olemme rakentaneet uskottavan organisaation kahteen maahan ja varustaneet ne asianmukaisella kalustolla. Olemme myös läpikäyneet eräänlaisen sukupolvenvaihdoksen jo seitsemän vuotta sitten, kun...
Lue lisää