Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Ratatek Oy

Ratatek – ratasähköistykset alansa osaajalta

Ratatek haluaa olla mukana kehittämässä puhtaampaa yhteiskuntaa tarjoamalla laajan osaamisensa pohjoismaisiin rautatie- ja raitiotiehankkeisiin.

Ratasähköistyksiin erikoistunut yhtiö on perustettu vuonna 2008, ja päätoimialuettamme ovat Suomi ja Ruotsi. Osaavalla henkilöstöllämme on pitkä kokemus sekä Suomen että Ruotsin ratasähköistyksistä. Yhdistämmekin työssämme maiden kehittyneimmät toimintamallit tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen osaamisen alalta.

Asiantuntevat palvelumme

Rautateiden ja raitioteiden ratasähköistys

Ratatek tarjoaa asiakkailleen kattavat ratasähköistyksen palvelut aina suunnittelusta toteutukseen.

Kokonaistoimitusten lisäksi tarjoamme ammattitaitoamme ratajohto-, syöttöasema- ja vahvavirtajärjestelmien suunnitteluun, asennukseen ja kunnossapitoon. Aluevalaistusurakat sekä jännitekatko- ja konsultointipalvelut ovat myös osa kattavaa tarjontaamme.

 

Ratatek on ratasähköistyksen kokenut ammattilainen

Olemme toimittaneet avaimet käteen -periaatteella useita uudissähköistyksiä, esimerkiksi 80 rdkm:n uudissähköistyksen välille Seinäjoki–Vaasa ja 53 rdkm:n sähköistyksen välille Jyväskylä–Äänekoski. Tukholmassa olemme rakentaneet mm. Tvärbanan kaupunkiraitiotien jatko-osuuden sähköistykset välille Alvik–Solna (Solnagrenen) ja Sickla Udde – Henriksdal. Ratatek on hoitanut myös Saltsjöbanan lähiliikenneradan ratasähkön uusimisen välillä Henriksdal–Saltsjöbaden/Solsidan (n. 20 km).

Ratatekin sähkörataosaamiseen kuuluu myös laaja kokemus raitiotiehankkeista. Ratatek on ollut mukana toteuttamassa raitiotieprojekteja Tukholmassa, Göteborgissa, Helsingissä sekä Tallinnassa. Tehtäviin on sisältynyt sähköradan suunnittelu ja rakentaminen.

Referenssit kokonaisuudessaan

Asiantuntemus asiakkaidemme parhaaksi!

”Megatrendit satavat rautatieliikenteen laariin”

-VR:n toimitusjohtaja Rolf Jansson

Ajankohtaista