Siirry sisältöön
Kontakta oss
Kontakta oss
Kontakta oss
Kontakta oss
Kontakta oss

Våra tjänster inom järnvägsbranchen expanderar i Finland

Våra tjänster inom järnvägsbranchen expanderar i Finland

Ratatek, känd för sin högkvalitativa järnvägselektrifiering, växer inom banunderhåll.  Vår organisation stärks av erfaren banunderhållspersonal (i Finland), och vi växer i den riktning vi vill ha som företag. Nu har vi en stark kompetens inom installation och underhåll av spårarbeten.

Ratatek Service – Erfaren finsk partner inom spårarbeten

Under sin livscykel kräver tågspåren ett brett utbud av underhåll, beroende på väderförhållanden och belastning. Införandet av avtrafikspårade spår eller till exempel ökningen av axelbelastningen kräver alltid noggrann planering. Vår service omfattar allt från mindre underhållsarbete till spårunderhållsserviceavtal, samt byggandet av banan från korta extraspår till en hel bangård. Vår service syftar alltid till ett långsiktigt partnerskap.

Järnvägens framtid

Inom infrasektorn är vikten av att använda grönare energi i framtida passagerar- och industritransporter viktig, och vi är stolta över att vara en del av denna växande trend. Att utöka vår verksamhet kommer att öka vår kompetens och stärka utbudet av redan högkvalitativa järnvägstjänster. Vi ser fram emot framtida samarbete och nytt lärande.