Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: HR-vastaava (Jr.) (Hakuaika päättynyt)

Haemme kasvavaan joukkoomme henkilöä tukemaan Ratatek-konsernin HR- ja viestintätoimintoja. Sinulla on mahdollisuus päästä HR-tiimissämme aidosti vaikuttamaan sekä kehittämään kanssamme henkilöstöhallintoa ja markkinointia.

Etsimme henkilöä joka on vastuuntuntoinen, tarkka sekä omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Olet kiinnostunut ammattitaidon sekä ammatillisen viihtymisen kehittämisestä. Henkilöstöhallinnon lisäksi olet viestintä orientoitunut ja tottunut käytättämään mm. MS Office – ohjelmistoja.

Ratatekilla HR-vastaavan työpäivääsi voivat sisältyä: HR-kehitystyöt, infra-alan työsuhteeseen liittyvät prosessit, työaikaseuranta, palkkahallinnon avustavat työt, Tes-tulkinnat, rekrytointi sekä viestinnän ja markkinoinnin tehtävät. Tehtävissäsi sinulla on HR-tiimimme tukenasi, mutta työ vaatii kokemuksen karttuessa myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ajanhallintaan.

Hakuvaiheessa katsomme lisäksi eduksesi:

  • Henkilöstöhallinnon tehtäviin soveltuvaa koulutustaustaa
  • Ymmärrystä henkilöstöhallintoa ohjaavista työlainsäädännöistä
  • Sujuva suomen kielen taito, ruotsi ja muut kielet katsotaan eduksi

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka on Tampereen toimistomme, joka sijaitsee rautatieaseman läheisyydessä. Toki osittainen etätyö on myös mahdollista. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Miksi Ratatekille töihin?

Ratatek on vuonna 2008 perustettu ratarakentamiseen erikoistunut yritys ja olemme osa kansainvälistä NVBS-konsernia. Koko konsernissame työkentelee tällä hetkellä noin 130 henkilöä, Suomessa ja Ruotsissa. Matalan hierarkian organisaatiossamme tiedämme yrityksen vahvuuksien ja kasvun pohjautuvan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme, jotta ammattilaisemme voivat keskittyä toimenkuvaansa sekä kehittämään valitsemaansa ammatillista osaamista ja ratainfra-alaa. Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta ja etuuksiimme kuuluvat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi motivoiva bonusjärjestelmä sekä ePassi etuudet.

Kiinnostuitko avoimesta työpaikasta?

Toimita meille avoin hakemuksesi tai CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 16.10.2022 osoitteella tyohakemukset@ratatek.fi. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi hakemasi työnkuvan.

Kerromme mielellämme lisää avoimista tehtävänkuvista ja meistä yrityksenä. Voit halutessasi olla yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Petra Lindbergiin puhelimitse arkisin klo 14-16.00 välisenä aikana tai sähköpostitse. Puh. 040 555 7763 tai  etunimi.sukunimi@ratatek.fi

Haluatko tietoa uutisistamme ja avoimista työpaikoista? Seuraa meitä LinkedInissä