Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: Reskontranhoitaja (Hakuaika päättynyt)

Ketä esimme?
Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen reskontranhoitajaa. Työtehtäväsi koostuvat osto- ja myyntilaskujen seurannasta yhdessä kontrollerin ja kirjapitäjien kanssa. Tämän lisäksi työpäivääsi kuuluu raportoinnin ylläpitoa, sopimusten seurantaa ja muita taloushallinnon töitä. Käytössämme on Netvisor, joten kyseisen taloushallintojärjestelmän aikaisempi tuntemus on eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ostoreskontran hoitamisesta tai muista taloushallinnon töistä. Plussaa on, jos tämä kokemus on kerrytetty infra-alalta. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti. Englannin ja/tai ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Työntekopaikka sijaitsee toimistollamme Tampereen keskustassa, mutta työssä on myös osittainen etätyömahdollisuus. Työn toivottu alkamisajankohta on mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko avoimesta työpaikasta?
Laita avoin hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si tulemaan osoitteeseen tyohakemukset@ratatek.fi 03.09.2023 mennessä. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi hakemasi työnkuvan.

Huomioithan, että hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Jenna Luoma. Voit ottaa yhteyttä arkisin puhelimitse numeroon 040 555 7704 klo 13.00–15.00 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ratatek.fi

Miksi Ratatek?
Ratatek on vuonna 2008 perustettu ratarakentamiseen erikoistunut yritys ja olemme osa kansainvälistä NVBS-konsernia. Koko konsernissamme työskentelee tällä hetkellä noin 150 henkilöä, Suomessa ja Ruotsissa. Matalan hierarkian organisaatiossamme tiedämme yrityksen vahvuuksien ja kasvun pohjautuvan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme, jotta ammattilaisemme voivat keskittyä toimenkuvaansa sekä kehittämään valitsemaansa ammatillista osaamista ja ratainfra-alaa. Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta ja etuuksiimme kuuluvat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi motivoiva bonusjärjestelmä sekä ePassi etuudet.