Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Toimitusjohtajan katsaus – Poikkeuksellinen vuosi 2020 on auttanut luomaan uusia toimintamalleja

Vuosi on ollut varmasti jokaiselle yritykselle poikkeuksellinen. Koronapandemia on nostanut projektitoiminnassa henkilökohtaisen turvallisuuden ja terveyden ylläpidon vielä entistäkin korkeampaan asemaan. Onnistuimme kuitenkin Ratatek Oy:lla luomaan tehokkaasti uudet toimintamallit pandemian aikaiselle työskentelylle, joiden avulla mahdollistimme asiakkaidemme hankkeiden onnistuneen läpiviennin. Sitoutunut henkilöstömme on työskennellyt tehokkaasti läpi vuoden, josta iso kiitos heille!

Kuluneen vuoden aikana olemme osallistuneet merkittävien projektien johtamiseen ja rakentamiseen raideinfra-alalla niin Suomessa kuin Ruotsissa. Pitkään jatkuneet asiakassuhteet ovat luottamuksenosoitus henkilöstömme ammattitaidosta ja ammattimaisesta projektienjohtamisesta.

Vuosi 2020 oli organisaatiollemme kehitystyön aikaa. Otimme käyttöön useita uusia palveluitamme, lähtökohtana yhteistyökumppaneidemme tarpeet ja yrityksemme visio. Näihin sisältyi muun muassa turvalaite- ja vaihteiden lumensulatusjärjestelmät sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluidemme vahvistaminen.

Alkuvuodesta perustimme myös uuden tytäryhtiömme Ratatek Servicen Oy:n. Yrityksen liiketoiminta rautateiden päällysrakenteiden parissa on lähtenyt erinomaisesti liikkeelle. Yhteistyössä olemme vahvistaneet koko konsernin toimintaa ratainfran parissa ja molemmat yhtiöt ovat pystyneet kehittämään osaamistaan myös liiketoiminnan eri sektoreilla.

Ratatek Oy:n vuosi 2021 tuleekin sisältämään jatkuvien hankkeiden lisäksi useita uusia projekteja. Jatkamme palveluidemme kehittämistä, jotta voimme tuoda entistä innovatiivisempia ja kestävämpiä ratkaisuja asiakkaillemme myös tulevaisuudessa.

Kiitos kaikille tästä vuodesta ja oikein hyvää tulevaa vuotta 2021!

Jaakko Kuosmanen,

Toimitusjohtaja

Ratatek Oy