Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: Rautatien turvalaitetekniikan pääsuunnittelija, Projektipäällikkö turvalaitteet, Työmaapäällikkö turvalaitteet, Turvalaiteasentajia

Turvalaite toimintamme laajentuessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen useita alan ammattilaisia.

Rautatien turvalaitetekniikan pääsuunnittelija

Hakemallamme ammattilaisella on työkokemusta turvalaitesuunnittelusta. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset asiantuntija- ja suunnittelutyöt.

Eduksi katsomme kokemusta relepohjaisten turvalaitteiden kytkentäsuunnittelusta.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti. Tehtävänkuva vaatii sujuvaa suomen kieltä.

Projektipäällikkö, rautateiden turvalaitteet (Hakuaika päättynyt)

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus projektipäällikön tehtävistä turvalaite liiketoiminnassa. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää. Tehtäviin kuuluu Ratatek Oy:n turvalaiteprojektien johtaminen.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Sähkö tai automaatiopuolen insinöörin tai teknikon koulutuksen katsomme eduksi. Tehtävänkuva vaatii sujuvaa suomen kieltä.

Työmaapäällikkö, rautateiden turvalaitteet (Hakuaika päättynyt)

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus työmaapäällikön tehtävistä turvalaite liiketoiminnassa. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää. Tehtäviin kuuluu Ratatek Oy:n turvalaiteprojektien työmaajohtaminen.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus. Työ edellyttää matkustusvalmiutta työkohteisiimme eri paikkakunnilla. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti. Tehtävänkuva vaatii sujuvaa suomen kieltä.

Turvalaiteasentajia (useita) (Hakuaika päättynyt)

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus turvalaitteista. Eikö ole tylsää, kun tämä teksti löytyy noin 90 % hakemuksista? Älä huoli me keskitymme enemmän reippaaseen asenteeseen ja tahtoon kehittää itseä sekä työtapoja.

Jotain kuitenkin mekin katsomme eduksi:

– Sähkö, – automaatio tai vastaavan alan peruskoulutus.

– Reippaan asenteen ja halun oppia uutta.

– Mahdolliset aikaisemmat työkokemukset

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta työkohteisiimme eri paikkakunnilla. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Miksi Ratatekille töihin?

Ratatek on vuonna 2008 perustettu ratarakentamiseen erikoistunut yritys ja olemme osa kansainvälistä NVBS-konsernia. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Lappeenrannassa, Kotkassa, Espoossa, Nurmijärvellä, Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa.

Matalan hierarkian organisaatiossamme tiedämme yrityksen vahvuuksien ja kasvun pohjautuvan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme, jotta ammattilaisemme voivat keskittyä toimenkuvaansa sekä kehittämään valitsemaansa ammatillista osaamista ja ratainfra-alaa. Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta ja etuuksiimme kuuluvat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi motivoiva bonusjärjestelmä sekä ePassi etuudet.

Kiinnostuitko avoimesta työpaikasta?

Kerromme mielellämme lisää avoimista tehtävänkuvista ja meistä yrityksenä. Voit halutessasi olla yhteydessä Janne Lepistöön puhelimitse arkisin klo 14-16.00 välisenä aikana tai sähköpostitse. Puh. 040 555 7757 tai etunimi.sukunimi@ratatek.fi

Toimita meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen tyohakemukset@ratatek.fi. Kirjoitathan sähköpostin aiheeksi hakemasi työnkuvan.