Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Avoimet työpaikat: Sähköinsinööri, Konetekniikan insinööri, Tekninen suunnittelija / 3D-mallintaja (Hakuaika päättynyt)

Konsernimme kasvun myötä olemme rekrytoimassa lisää osaajia yli sadan hengen joukkoomme, joka koostuu eri alojen ammattilaisista. Sinulla on mahdollisuus päästä osaavien asiantuntijoidemme avulla erikoistumaan infra-alan konetekniikka insinöörin, sähkösuunnittelijan tai 3D-mallintajan monipuolisiin tehtäviin kotimaisissa sekä kansainvälisissä hankkeissa.

Etsimme tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneet jatkuvasta oppimisesta ja ammattitaitonsa kehittämisestä. Ratatekin kokenut suunnittelutiimi tarjoaa tähän hyvän työporukan, joka neuvoo ja opastaa tehtävissä sekä mahdollistaa käytännön kautta oppimisen. Alalla on hyvät työnäkymät ja kauttamme pääset osallistumaan myös kansainvälisiin projekteihin.

Sähköinsinöörin avoin työpaikka

Tehtävään soveltuvin tutkinto on sähköinsinööri ja olet kiinnostunut suunnittelusta. Sinulta ei edellytetä aiempaa kokemusta ratasähköistyksestä tai sen suunnittelusta. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kieltä. Ruotsin kieli sekä kokemus Autocad-suunnitteluohjelmista tai 3D-suunnittelusta katsotaan eduksi hakuvaiheessa.
Toimenkuvaan kuuluvat asiantuntijatehtävät ratasähköistys- ja raitiotiehankkeissa. Tulevaisuudessa autamme sinua kasvamaan myös vaativampiin ratasähköistyksen suunnittelutehtäviin. Tehtävään saat tarvittavan perehdytyksen alan johtavilta toimijoilta. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan (Tampere, Espoossa). Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Konetekniikan insinöörin avoin työpaikka

Sinulta ei edellytetä aiempaa kokemusta ratasähköistyksestä. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kieltä. Ruotsin kieli sekä kokemus Autocad-suunnitteluohjelmista tai 3D-suunnittelusta katsotaan eduksi hakuvaiheessa.
Toimenkuvaan kuuluvat asiantuntija- ja mallintamistehtävät ratasähköistys- ja raitiotiehankkeissa. Tulevaisuudessa autamme sinua kasvamaan myös vaativampiin ratasähköistyksen mallinnus ja rakennesuunnittelun tehtäviin. Tehtävään saat tarvittavan perehdytyksen alan johtavilta toimijoilta. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan (Tampere, Espoossa). Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Tekninen suunnittelija (3D-mallintaja) avoin työpaikka

Tehtävään soveltuvin tutkinto on teknisen suunnittelijan tutkinto, suunnitteluavustaja tai rakentamisen tietomallinnuskoulutus. Sinulta ei edellytetä aiempaa kokemusta ratainfrasta. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kieltä ja kokemusta Autocad-suunnitteluohjelmista tai 3D-suunnittelusta.  Ruotsin kieli katsotaan eduksi hakuvaiheessa.

Toimenkuvaan kuuluvat rata- ja raitiotiehankkeissa 3D-mallinnustehtävät ja suunnittelun avustavat tehtävät. 3D-mallintamisen tavoitteena on jokaisen elementin tarkkojen sijoituskoordinaattien selvittäminen työmaita varten. Osien tarkat x, y ja z-sijainnit mallinnetaan osien yhteensovituksen varmentamiseksi. Tehtävään saat tarvittavan perehdytyksen alan johtavilta toimijoilta. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan (Tampere, Espoossa). Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Miksi Ratatek Oy ja rauta- tai raitiotiet?

Ratatekin toiminta pohjautuu matalan hierarkian organisaatiomalliin. Tiedämme yrityksen vahvuuksien ja kasvun pohjautuvan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme, jotta ammattilaisemme voivat keskittyä toimenkuvaansa sekä kehittämään valitsemaansa ammatillista osaamista ja sähköinfra-alaa.

Sähköinfra-alalla työskentely on monipuolista ja ammattitaito vahvistuu käytännön kautta vaihtelevissa projekteissa. Toimimme suurimmissa raitiotiehankkeissa asiantuntijoina, sekä olemme toimittaneet lähes 200 projektia Suomen ja Ruotsin rautateille. Projektit vaihtelevat vaihteenvaihdoista aina useamman vuoden mittaisiin uudissähköistyshankkeisiin. Vihreämmän energian rauta- ja raitioliikenne ovat kasvava trendi infra-alalla ja työnjatkuvuus on vankalla pohjalla. Alan ammattilaisille on jatkuva tarve niin suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille avoin hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteella tyohakemukset@ratatek.fi viimeistään 31.3.2022 mennessä. Kirjoitathan sähköpostisi aiheeksi hakemasi tehtävänkuvan.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä tai meistä yrityksenä suunnittelupäälliköltämme, Heino Gröhniltä
Puh. 040 555 7732, etunimi.sukunimi@ratatek.fi.

Sähköratasuunnittelijan työstä voit lukea lisää Kennethin Standbergin haastattelusta