Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Haemme sähköratasuunnittelijaa, turvalaite projektipäällikköä sekä turvalaite- ja sähkörata-asentajia (Hakuaika päättynyt)

Ratainfran ammattilainen, etsitkö vaihtelua työurallesi? Toimintamme kasvaessa haemme Ratatek Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen useampaa kokenutta alan osaajaa.

Turvalaite projektipäällikön avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus projektipäällikön tehtävistä turvalaite liiketoiminnassa. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää. Tehtäviin kuuluu Ratatek Oy:n turvalaite liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Testaa soveltuvuutesi tai hae helposti paikkaa, myös ilman CV:tä

TÄÄLTÄ

Turvalaite- ja sähkörata-asentajan avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella on usean vuoden työkokemus rauta- tai raitioteiltä sekä voimassa olevat alan turvallisuus- ja työpätevyydet. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää sekä omaat turvallisen työskentelytavan. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset työt ammattitaitoisissa tiimeissä. Työmaat vaihtelevat, joten ajokortti on tarpeellinen. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti. Haemme kyseiseen toimenkuvaan useampaa vakituista työntekijää.

Testaa soveltuvuutesi tai hae helposti paikkaa, myös ilman CV:tä

TÄÄLTÄ

Sähköratasuunnittelijan avoin työpaikka

Hakemallamme ammattilaisella on työkokemusta sähköratasuunnittelusta. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana työryhmää. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset asiantuntija- ja suunnittelutyöt ratasähköistys- sekä raitiotiehankkeissa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajoissa on joustomahdollisuus ja työntekopaikka voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Työnaloitus on heti hakuajan päätyttyä tai sovittavissa joustavasti.

Testaa soveltuvuutesi tai hae helposti paikkaa, myös ilman CV:tä

TÄÄLTÄ

Miksi Ratatek Oy?

Ratatek on aktiivisesti alalla toimivien henkilöiden täysin omistama kasvuyritys. Matalan hierarkian organisaatiossamme tiedämme yrityksen vahvuuksien ja kasvun pohjautuvan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kehitämme aktiivisesti toimintamallejamme, jotta ammattilaisemme voivat keskittyä toimenkuvaansa sekä kehittämään valitsemaansa ammatillista osaamista ja ratainfra-alaa. Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta ja etuuksiimme kuuluvat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi motivoiva bonusjärjestelmä.