Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Ratainfran palvelumme laajenevat

Laadukkaista rautateiden sähköistyksestä tunnetun Ratatekin kokonaisvaltaiset palvelut kasvavat ratarakentamisen ja kunnossapidon puolelle. Organisaatiomme vahvistuu kokeneilla ratakunnossapidon ammattilaisilla ja pystymme kasvamaan yrityksenä haluamaamme suuntaan. Lisäksi saamme vahvan osaamisen vaihteiden asennuksiin ja huoltoihin.

Ratatek Service – Kokenut kotimainen kumppanisi

Junaradat vaativat elinkaarensa aikana monenlaista huolenpitoa, riippuen vallitsevista sääolosuhteista ja kuormituksesta. Palvelumme kattaa kaiken aina pienistä kunnossapitotöistä raiteiston kunnossapidon palvelusopimuksiin, sekä radan rakentamisen aina lyhyistä lisäraiteista kokonaiseen ratapihaan. Myös liikenteestä poistettujen raiteiden uudelleen käyttöönotto tai esimerkiksi akselipainon korotus vaatii aina huolellista suunnittelua. Meidän asiakkaanamme voit olla varma, että raiteiston kunto on aina vaaditun mukainen ja tehtävät toimenpiteet ovat oikein kohdennettuja. Palvelumme tähtää aina pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Viime vuosien trendi on ollut tavaraliikenteen siirtyminen kumipyöriltä raiteille ja tämä tuntuu jatkuvan. Meillä on käynnissä useita hankkeita, joissa uusimme vanhaa päällysrakennetta nykyiselle kuormitukselle sopivaksi ja varmistamme näin turvallisen liikennöinnin. Asiantuntijamme laativat raiteistolle PTS-suunnitelman, jonka avulla raiteistonne elinkaarta saadaan kasvatettua mahdollisimman pienillä investoinneilla.
Teemme myös raiteiston käytettävyyden parantamiseen liittyvää kehitystyötä yhteistyössä operaattoreiden ja rataverkon haltijoiden kanssa. Näin varmistamme kaikkia osapuolia tyydyttävät ja turvalliset ratkaisut.

Rautateiden tulevaisuus

Infra-alalla vihreämmän energian hyödyntämisen tärkeys tulevaisuuden henkilö- ja teollisuusliikenteessä on tärkeätä ja olemme ylpeitä olla osa tätä kasvavaa suuntausta. Toimintamme laajentaminen tulee kasvattamaan asiantuntijuuttamme ja vahvistamaan ennestään laadukkaiden rautatiepalveluiden tarjontaa. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä ja uuden oppimista.

Haluatko tietoa ajankohtaisista uutisistamme? Seuraa meitä LinkedInissä