Siirry sisältöön

Ratatek Service Oy:sta tulee osa Ratatek Oy:ta

Ratatek Service Oy sulautuu Ratatek osakeyhtiöön. Sulautumisen tavoitteena on yksinkertaistaa ja tehostaa yhtiön toimintaa. Sulautuminen toteutuu 1.1.2024, eikä sillä ole vaikutusta yhtiön toimintaan asiakkaidemme tai yhteistyökumppaneidemme suuntaan.  

Sulautuminen mahdollistaa meille yhtenäisemmän ja suoraviivaisemman toimintamallin muodostaen yhden entistä vahvemman organisaation. Vastuullisena kumppanina haluamme kehittää toimintaamme entisestään sekä tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja laadukkaampia ratarakentamisen ratkaisuja – nyt ja jatkossa. 

”Sulautuminen on luonnollinen askel yhtiöidemme välisessä yhteistyössä. Ratatek-yhtiöt ovat jo pitkään tehneet tiiviistä yhteistyötä ratarakentamisen parissa. Sulautumisen myötä pääsemme vielä paremmin kehittämään toimialaa ja operointimallejamme. Yhdistämällä kummankin yrityksen vahvuudet ja asiantuntemuksen, luomme uusia mahdollisuuksia kasvulle ja kehitykselle”, ajattelee toimitusjohtajamme Kenneth Strandberg sulautumisestamme. 

Toivotamme hyvää alkanutta uutta vuotta 2024 kaikille yhteistyökumppaneillemme! 

Yhteistyöterveisin 

Kenneth Strandberg
Toimitusjohtaja, Ratatek Oy