Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: Turvalaiteasentaja (useita) (Haku päättynyt)

Ratatek Oy on kattavien palveluiden tarjoaja rautatieinfrastruktuurin sähköistys- ja rakentamishankkeissa Suomessa ja Ruotsissa. Me toimimme myös osana kansainvälistä Expin Groupia. Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten ratasähköistystä, vahvavirta- ja turvalaitteiden asennuksia, suunnittelua ja konsultointia sekä päällysrakennetöitä, kattaen näin koko rautatieinfrastruktuurin elinkaaren.

Tehtävänkuvaus
Haemme nyt kasvavaan joukkoomme turvalaiteasentajia kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Turvalaiteasentajan työtehtäviin kuuluvat erilaisten radan turvalaitteiden asennustyöt sekä huolto- ja korjaustyöt. Hakemillamme henkilöillä on jo aikaisempaa kokemusta sähkö- tai automaatioalan asennustöistä, plussaa on, jos kokemusta on kerrytetty radan turvalaitetöistä.

Työ on reissutyötä pääsääntöisesti Suomessa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin pääsyä. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana työryhmääkin. Eduksi katsotaan voimassa olevat alaan liittyvät pätevyydet.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lepistö sähköpostitse etunimi.sukunimi@ratatek.fi ja puhelimitse 040 555 7757.

Työn aloitus sovitaan joustavasti tarpeen mukaan, mutta hakemus kannattaa laittaa pian, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana! Laita hakemuksesi viimeistään 18.2.2024 mennessä osoitteeseen tyohakemukset@ratatek.fi. Kirjoitathan hakemuksesi aiheeksi hakemasi työnkuvan. Tehtävät voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tunnistavat meidät ratkaisukeskeisistä sähköistyksen, rakentamisen ja kunnossapidon palveluista. Toimintamme perustana on osaava ja omistautunut henkilöstö, jolla on pitkäaikaista kokemusta rautateillä toimimisesta. Olemme vastuullinen työnantaja, ja kehitämme aktiivisesti ratainfra-alaa sekä toimintatapojamme, pitäen samalla huolta henkilöstömme hyvinvoinnista.