Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Ratatekin päällysrakenne- ja turvalaite palvelut laajenevat koko maahan.

Ratatekin kasvu jatkuu vahvana. Janne Lepistö, Mikko Keskitalo, Jörgen Sauren ja Timo Mäkinen ovat aloittaneet työt Ratatekillä. Konsernin henkilöstömäärä lähentelee jo sadan hengen maagista rajaa.

Mikko Keskitalo ja hänen rataryhmänsä aloittavat Ratatek Servicen iskuryhmänä Länsi- ja Pohjois-Suomen palveluntarjonnan. Mikolla on monipuolinen kokemus mm. Destia Railin ja Suomen Maastorakentajien palveluksessa, mutta erityisesti arvostamme Mikon yrittäjätaustaa. Olkaa rohkeasti yhteydessä Mikkoon tai toimitusjohtaja Juha-Pekka Kuuttiin.

Janne Lepistö on nimetty aluepäälliköksi turvalaitteiden projektiryhmään. Sami Yliaskan ja Jani Pullisen alulle laittama palvelu vahvistuu tulevaa rakentamiskautta silmällä pitäen merkittävästi. Jannella on monipuolinen kokemus sähkö- ja turvalaitepuolelta mm. E-Westin, Rambollin ja viimeisenä EPF Oy:n palveluksesta.  Olkaa Janneen yhteydessä, jos kaipaatte lisätietoja tai yhteistyö kiinnostaa.

Jörgen Sauren ja Timo Mäkinen vahvistavat Ratatekin Etelä-Suomen osastoa. Jörgen omaa monipuolisen kokemuksen Etelä-Suomen sähkörata ja vahvavirtatöistä Eltel Networksillä ja GRK:lla, ja sitä ennen Ruotsin BB Railin ja Ratatek Oy:n palveluksesta. Timo Mäkinen on todellinen ratamaailman moniottelija, jolta sujuvat raideinfran kaikki osa-alueet.

 

Ota yhteyttä:

Janne Lepistö, 040 555 7757

Mikko Keskitalo, 040 197 1446

Juha-Pekka Kuutti, 050 558 0034